طرز تهیه لازانیا مرغ درون فر

طرز تهیه لازانیا مرغ درون فر

طرز تهیه لازانیا مرغ درون فر

حالت شب

انواع مدل های پخت لازانیا را در پست های قیلی به شما آموزش دادیم که دستور پخت های متفاوتی داشتند که یکی از آنها لازانیا با گوشت بود که خیلی هم خوشمزه بود ولی در این بخش با طرز تهیه لازانیای مرغ را برای شما آموزش خواهیم داد که یک گذینه عالی برای که وعده غذایی میباشد با ما همراه باشید.

تعداد نفرات:
۷-۸ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۲۵ دقیقه
زمان کل:
۴۵ دقیقه

مواد لازم

  • ۴یا۶ عدد فیله سینه مرغ
  • ۴تا۶ قاشق چایخوری نمک
  • ۲تا۳ قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
  • روغن کانولا ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ۴تا۶ قاشق چایخوری
  • سیر خرد شده ۳حبه
  • نصف یاز متوسط
  • خامه ۲فنجان
  • جعفری خردشده ۱ فنجان
  • پنیر پارمیسان ۱/۲ فنجان
  • لازانیا پخته شده ۱۰ تا۱۲ عدد
  • پنیر موزارلا ۲ فنجان
  • ژامبون باریک ریز شده ۶عدد

طرز تهیه لازانیا مرغ

  • در مرحله اول فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و بعد تکه های مرغ را از طول برش داده و به نمک و فلفل و پودر سیر آغشته می کنیم و در ماهی تابه بزرگی روغن را گرم کرده و دو طرف سینه های مرغ را با حرارت بالا هر طرف آن را به مدت یک دقیقه سرخ می کنیم.
  • پخت آنها بعدا در فر انجام میشود. در باقیمانده روغن سیر و پیاز خرد شده را ریخته و همزده تا قهوه ای شود سپس خامه را اضافه کرده و همزده تا وقتی شروع به جوشیدن کرد پنیر پارمیسان و ۱/۲ فنجان جعفری را اضافه میکینم
  • بعد از یک دقیقه از روی حرارت برداشته و کف تابه مستطیل ۱۳×۹ را در حدود ۱/۴ از سس را ریخته و همه جای ظرف پخش کنید سپس لازانیا را روی سس بچینیدد و دوباره سس ریخته و سپس سینه های مرغ را چیده و مجددا با سس بپوشانید.
  • روی آن نصف پنیر موزارلا ونصف ژامبون و جعفری ریخته و سپس این مراحل را تکرار کنید با لازانیا،سس،مرغ،ژامبون،جعفری و موزارلا
  • سپس در فر به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوه ای دلخواه برسد سپس ۱۵ دقیقه زمان دهید تا سرد شود وبعد برش بزنید و نوش جان کنید.
5/5 (3 نظر)
پسندیدن :
3 0
بازدید:
53
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزفست فود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *