طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای خاص و خوشمزه + دستور پخت

طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای خاص و خوشمزه

طرز تهیه دسر ترکیه ای خاص و خوشمزه + دستور پخت

حالت شب

در سرزمین دسرها کشور ترکیه حرفی برای گفتن دارد. در این بخش قصد داریم به شما آموزش پخت دسر ترکیه ای را که با کادایف تهیه میشود را آموزش دهیم. با ما همراه باشید تا این دسر جادویی را با هم پخت و آشپزی کنیم و لذت ببریم. همچنین کنار این آموزش نحوه پخت کیک خیس ترکیه نیز پیشنهاد میشود.

تعداد نفرات:
۶ نفر
آماده سازی:
۴۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۵ دقیقه
زمان کل:
۷۵ دقیقه

مواد لازم

  • شیر ۱ لیتر
  • نشاسته ۳ قاشق
  • آرد ۴ قاشق
  • پنیر ۳ قاشق
  • شکر ۱ونیم لیوان
  • وانیل ۱ بسته
  • کره ۵۰ گرم
  • کادایف ۴۰۰ گرم
  • گردوی خرد شده

طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای

  • کاداییف رو خرد میکنیم وداخل تابه تفلون با کره خوب تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه سپس شکر رو اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم تاجایی که کاداییف طلایی بشه شعله رو خاموش میکنیم و گردو رو میریزم و مخلوطشون میکنیم ومیزاریم کنار.
  • در ادامه آماده کردن دسر کادایف ترکیه ای حالا نوبت محلبی هست شیر و نشاسته و آرد و شکر رو داخل قابلمه میریزیم و با همزن دستی میزنیم تا نشاسته و آرد باز بشن رو شعله ملایم میزاریم و با قاشق هم میزنیم تا به حد فرنی قوام بیاد؛ وقتی قوام اومد زیرشو خاموش میکنیم.
  • کره وپنیر و وانیل رو اضافه میکنیم وخوب قاطی میکنیم تا یکدست بشه. قالب کمربندی رو در ظرف سرومون میزاریم (قسمت زیری قالب رو نمیزاریم) کمی کاداییف میریزم، یکدست میکنیم بعد یکسوم محلبی رو روش میریزم صاف میکنیم.
  • دوباره کاداییف میریزیم اینکارو تا آخر میکنیم لایه آخر کاداییف رو میریزم صاف میکنیم و برای ۳ تا ۴ساعت داخل یخچال قسمت سردش میزاریم بعد قالب رو جدا میکنیم و سرو میکنیم‌.

امیدوارم از این دسر کادایف لذت برده باشید و در کنار خانواده و عزیزان خودتان از اشپزی این شیرینی دسر خوشمزه لذت ببرید.

5/5 (9 نظر)
پسندیدن :
7 0
بازدید:
438
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزدسرها

دیدگاهتان را بنویسید