طرز تهیه دسر باسلوق هندوانه ای خوشمزه و شیک مخصوص و ویژه برای شب یلدا مجلسی

طرز تهیه دسر باسلوق هندوانه ای خوشمزه و شیک مخصوص و ویژه برای شب یلدا مجلسی

طرز تهیه باسلوق هندوانه ای خوشمزه و شیک مخصوص برای شب یلدا مجلسی

حالت شب

با نزدیک شدن به شب یلدا و مهمانی و مجلس های خاص این شب مخصوص و ویژه برای بهترین گذینه هم از نظر هزینه و هم از نظر خوشمزگی دسر باسلوق هندونه هست. طرز تهیه باسلوق هندوانه ای خوشمزه و لوکس را به شما آموزش خواهیم داد تا گلچین جدیدی از هنرآشپزی را در بیکوک فرا بگیرید.

تعداد نفرات:
۴ نفر
آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۴۰ دقیقه

مواد لازم

  • نشاسته گل یک لیوان
  • آب یک ونیم لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • شکر یک لیوان
  • کره ۲۰گرم
  • وانیل کمی
  • پودر نارگیل به مقدار لازم
  • رنگ خوراکی سبز و قرمز

طرز تهیه باسلوق هندوانه ای برای شب یلدا مجلسی

  • نشاسته , آب , گلاب , شکر رو باهم مخلوط کرده وداخل یک قابلمه تفلون ویا چدن میریزیم و میذاریم روی شعله خیلی ملایم که حدود یک ساعت ونیم زمان میبره. طرز تهیه دسر طالبی با خامه را نیز یاد بگیرید.
  • نیم ساعت اول خیلی نیاز به همزدن نداره اما کم کم شروع به غلیظ شدن میکنه که دیگه مدام تا آخر باید هم بزنید , وقتی به این حالت رسید.
  • حالا کره و کمی وانیل به مواد اضافه میکنیم و دوباره مدام هم میزنیم فقط باید حوصله داشته باشید.
  • همینطور به همزدن ادامه میدیم , کم کم مواد سفتر میشه ولی بازم هم میزنیم تا خمیرمون مثل حلوا بشه و از ظرف جدا بشه. درست مثل تصویر پایین.
  • حالا خمیر رو به سه قسمت نامساوی تقسیم میکنیم , بزرگ کوچیک وکوچیکتر.
  • حالا به خمیر بزرگتر رنگ قرمز به خمیر متوسط رنگ سبز و خمیر کوچیکتر به همون صورت بی رنگ میمونه , دستمون رو خوب چرب میکنیم و خمیر هارو جدا جدا ورز میدیم تا یکدست بشه.
  • سلیفون می کشیم تویه ظرف ،اول رنگ سبز ،بعد سفید و بعد رنگ قرمز را مرکز گذاشته با دست خوب فشرده می کنیم.و از ظرف خارج کرده به کمک فلمو و رنگ سبز من کناره های کار رو رنگ کردم تا بیشتر شبیه هندوانه بشه،سپس برش های هنوانه ای زده .

نوش جان. ایده مناسبی مخصوص برای شب یلدا مجلسی برای مهمانی های خانوادگی شما عزیزان.

5/5 (7 نظر)
پسندیدن :
3 0
بازدید:
146
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزدسرها

دیدگاهتان را بنویسید