طرز تهیه حلوای هویج ارومیه

طرز تهیه حلوای هویج ارومیه

طرز تهیه حلوای هویج ارومیه

حالت شب

حلوای هویج یکی از دسرها و ی جورایی شیرینی مخصوص ارومیه هست که در هر مناسبتی میتوان از آن استفاده کرد که بیشتر این حلوا در زمستان و شب چله پخت میشود و در کنار هم خورده میشه که ما در این بخش از آشپزی بیکوک با طرز تهیه حلوای هویج ارومیه با شما هستیم با ما همراه باشید.

تعداد نفرات:
۶ نفر
آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۱ ساعت
زمان کل:
۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

مواد لازم

  • هویج ۳۵۰ گرم برای طرز تهیه حلوای هویج ارومیه
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • شیره انگور ۱ پیمانه
  • گردو ۱ پیمانه
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای هویج ارومیه

  • در مرحله اول هویج ها را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. شکر را به آن اضافه کنید کمی هم بزنید. اجازه بدهید که حدود نیم ساعت بماند تا مقداری آب بیاندازد.روی حرارت ملایم قرار بدهید و در قابلمه را ببنید تا حدود نیم ساعت به آرامی بپزد.
  • بعد از اینکه هویج ها کامل پخته شدند، شیره انگور را هم اضافه کنید و از اینجا به بعد همچنان روی حرارت ملایم اما بدون در اجازه بدهید که رطوبت مخلوط تبخیر شود.
  • سپس گردو و پودر هل را کمی قبل از اینکه همه رطوبت حلوا تبخیر شود به آن اضافه و مخلوط کنید. هر زمانی که کف قابلمه تقریبا یکی دو قاشق شربت مانده بود، گلاب را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. کمی که خنک شد، در ظرف بکشید و سرو نمایید

موفق باشید

5/5 (2 نظر)
پسندیدن :
2 0
بازدید:
28
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
دسرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *