طرز تهیه دسر پاناکوتای گلدونی مجلسی شیک
حالت شب
در این بخش با یکی از شیک ترین دسرهای آشپزی بیکوک با شما هستیم که این دسر خیلی جذاب و مهمون پسند میباشد که با این دستور میتوانید یک دسر زیبا درست کنید و از مهمون هاتون پذیرایی کنید با ما باشید طرز تهیه دسر پاناکوتای گلدونی مجلسی شیک
طرز تهیه دسر شکلات و توت فرنگی
طرز تهیه دسر کمال پاشا مخصوص ترکیه
تعداد نفرات:
۳-۴ نفر
آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۱۰ دقیقه
زمان کل:
۲۰ دقیقه
مواد لازم
- شیر یک لیوان
- شکر ۵تا ۶ قاشق غذا خوری
- پودر نسکافه ۳ تا ۴ قاشق شربت خوری (یا پودر کاکائو )
- کیک شکلاتی به مقدار لازم
- پودر ژلاتین یک قاشق نصفی غذاخوری سر خالی
- خامه ی صبحانه ۱۵۰ گرم
- ساقه ی نعنا به مقدار لازم
طرز تهیه دسر پاناکوتای گلدونی
- در مرحله اول شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهید تا شکر در شیر حل شود سپس پودر نسکافه را اضافه کرده و مخلوط میکنید نیازی با جوشیدن شیر نیست.
- بعد خامه را را روی بخار کتری بصورت بنماری کرده تا روان شود و به مواد اضافه میکنید و خوب مخلوط میکنید مواد را از روی حرارت برمی دارید.
- پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود و به مواد اضافه میکنید ۲/۳لیوان های مورد نظرتان را با دسر پر میکنید و در یخچال قرار داده تا ببندد.
- در انتها کیک های شکلاتی را خورد کرده روی دسر میر یزید برای تزیین این گلدانهای زیبا می تونید از ساقه ی نعنا استفاده کنید و یا می تونید سیب را کاتر گل بزنید و به وسیله ی خلال دندان درون گلدان قرار دهید.
زینب رستمی هستم سرآشپز حرفه ای آشپزی. امیدوارم از دستورات پخت من لذت ببرید و یک آشپزی لوکسی را تجربه کنید.