طرز تهیه دسر پاناکوتای گلدونی مجلسی شیک

طرز تهیه دسر پاناکوتای گلدونی مجلسی شیک

طرز تهیه دسر پاناکوتای گلدونی مجلسی شیک

حالت شب

در این بخش با یکی از شیک ترین دسرهای آشپزی بیکوک با شما هستیم که این دسر خیلی جذاب و مهمون پسند میباشد که با این دستور میتوانید یک دسر زیبا درست کنید و از مهمون هاتون پذیرایی کنید با ما باشید طرز تهیه دسر پاناکوتای گلدونی مجلسی شیک
طرز تهیه دسر شکلات و توت فرنگی
طرز تهیه دسر کمال پاشا مخصوص ترکیه

تعداد نفرات:
۳-۴ نفر
آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۱۰ دقیقه
زمان کل:
۲۰ دقیقه

مواد لازم

  • شیر یک لیوان
  • شکر ۵تا ۶ قاشق غذا خوری
  • پودر نسکافه ۳ تا ۴ قاشق شربت خوری (یا پودر کاکائو )
  • کیک شکلاتی به مقدار لازم
  • پودر ژلاتین یک قاشق نصفی غذاخوری سر خالی
  • خامه ی صبحانه ۱۵۰ گرم
  • ساقه ی نعنا به مقدار لازم

طرز تهیه دسر پاناکوتای گلدونی

  • در مرحله اول شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهید تا شکر در شیر حل شود سپس پودر نسکافه را اضافه کرده و مخلوط میکنید نیازی با جوشیدن شیر نیست.
  • بعد خامه را را روی بخار کتری بصورت بنماری کرده تا روان شود و به مواد اضافه میکنید و خوب مخلوط میکنید مواد را از روی حرارت برمی دارید.
  • پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود و به مواد اضافه میکنید ۲/۳لیوان های مورد نظرتان را با دسر پر میکنید و در یخچال قرار داده تا ببندد.
  • در انتها کیک های شکلاتی را خورد کرده روی دسر میر یزید برای تزیین این گلدانهای زیبا می تونید از ساقه ی نعنا استفاده کنید و یا می تونید سیب را کاتر گل بزنید و به وسیله ی خلال دندان درون گلدان قرار دهید.
5/5 (2 نظر)
پسندیدن :
1 0
بازدید:
68
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزدسرها

همه نظرات

دیدگاهتان را بنویسید