طرز تهیه دسر کمال پاشا مخصوص ترکیه

طرز تهیه دسر کمال پاشا مخصوص ترکیه

طرز تهیه دسر کمال پاشا مخصوص ترکیه

حالت شب

دسر با شیرینی کمال پاشا Kemalpasa یک دسر خوشمزه میباشد که در اکثر مکان ها بفروش میرسد که این دسر بیشتر در قصر های پادشاهان پخت می شد که امروزه به اکثر نقاط شهر چرخیده و ما در این بخش با طرز تهیه یهترین دسر کمال پاشا با شما هستیم با ما همراه باشید. همچنین میتوانید طرز تهیه دسر خوشمزه ترکی کازان دیبی kazandibi و طرز تهیه دسر یاقوتی را در این بخش دیدن کنید و از پخت آن لذت ببرید.

تعداد نفرات:
۶-۷ نفر
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۴۵ دقیقه

مواد لازم

  • ۲ فنجان شکر دانه ریز
  • ۲ فنجان آب
  • ۲ قاشق چای خوری آب لیمو
  • مواد لازم برای تهیه خمیر دسر کمال پاشا
  • ۲ فنجان آرد
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۵ قاشق غذاخوری مارگارین
  • ۲۵۰ گرم پنیر بدون نمک تازه و سفید
  • مواد لازم برای تزئین دسر کمال پاشا
  • مقداری پودر نارگیل

طرز تهیه دسر کمال پاشا

  • اول از همه برای آماده سازی شربت آب و شکر را داخل قابلمه مخلوط کرده و روی اجاق گاز قرار دهید تا بجوشند. آب لیمو را اضافه کنید و منتظر بمانید دو سه جوش دیگر بزند و بگذارید تا شربت خنک شود. 
  • سپس پنیر سفید تازه و بدون نمک را رنده کنید. ۲ قاشق از آرد را جدا کرده و کنار بگذارید و باقی مانده آنرا در سینی بزرگ الک نمایید و وسط آنرا مانند یک حوضچه باز کنید. تخم مرغ، جوش شیرین، ۴ قاشق غذاخوری مارگارین نرم شده در دمای اتاق و پنیر را در میان آن بریزید و برای ۳-۴ دقیقه به آرامی مخلوط کنید. سپس خمیر آماده شده را به ۱۸ قطعه تقسیم کرده و در دست های خود آنها را گرد نمائید.
  • خمیر های گرد شده را داخل سینی فر در دمای ۱۸۰ درجه و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که به رنگ طلایی در آیند بپزید. سپس گلوله های طلایی را داخل شربت مخصوص انداخته و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. پس از آماده شدن، این دسر را به ظرف مخصوص سرو منتقل نمائید و تا هنگامی که سرد شود منتظر باشید، سپس با نارگیل رنده شده آنرا تزئین نمائید.
5/5 (2 نظر)
پسندیدن :
2 0
بازدید:
81
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزدسرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *