طرز تهیه ‌چای ماسالا خوشمزه و مقوی

طرز تهیه ‌چای ماسالا خوشمزه و مقوی

طرز تهیه ‌چای ماسالا خوشمزه و مقوی

حالت شب

چای ماسالا، چای تند و شیرین هندی می باشد و دارای خواص و فواید شگفت انگیزی است‌.‌‌ چای ماسالا، چای خوش عطر و طعمی ست که ترکیبی از زنجبیل، هل، دارچین، فلفل سیاه، میخک و چای سیاه و شیر است. ‌
‌و با جایگزین شدن شیر بادام یا شیر نارگیل به جای شیر لبنیاتی، مناسب برای وگن ها است.‌
‌برای شیرین شدن این نوشیدنی از عسل، شکر و شکر قهوه ای استفاده میشه.‌ در این بخش با طرز تهیه ‌چای ماسالا با شما هستیم با ما همراه باشید.

‌این نوشیدنی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و با کالری کمتر از ۱۰۰، میتوانید بدون نگرانی آن را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. هنگامی که بدون شیر یا شکر مصرف شود، دارای صفر درصد چربی است، بنابراین به همه افراد در تمامی سنین توصیه میشود.‌طرز تهیه چای لته خوشمزه

‌خواص درمانی چای ماسالا

‌‌بهبود و جلوگیری از سرماخوردگی‌ و تقویت سیستم ایمنی بدن
‌کمک به کاهش وزن‌‌ و هضم بهتر، مانع از نفخ‌‌
‌کمک به پیشگیری از دیابت ‌
‌کاهش گرفتگی قاعدگی

تعداد نفرات:
۱۰ نفر
آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۲۰ دقیقه
زمان کل:
۳۰ دقیقه

مواد لازم

  • زنجفیل تازه: ۱۰ گرم
  • هل سبز: ۶ عدد
  • چوب دارچین سیلان: ۱ عدد
  • میخک: ۸ عدد
  • آب: ۳۰۰ میلی لیتر
  • شیر: ۳۰۰ میلی لیتر
  • چای سیاه: ۱۰ گرم

طرز تهیه ‌چای ماسالا

  • زنجفیل تازه رو داخل هاون بریزید و بکوبید. هل و میخک رو هم در هاون بکوبید و به همراه زنجفیل به ظرفی منتقل کنید.
  • ۳۰۰ میلی لیتر آب بهش اضافه کرده و روی شعله قرار بدید. بذارید چند دقیقه‌ای بجوشه. ۱۰ گرم چای سیاه بهش اضافه کنید. سپس ۳۰۰ میلی لیتر شیر به مواد اضافه کنید. در نهایت یک یا دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای اضافه کنید، هم بزنید و تمام.

مواد لازم

  • شیر: ۲ لیوان
  • آب: یک دوم لیوان
  • چای سیاه خشک: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری یا (تی بگ: ۱ عدد )
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • هل: ۴ عدد
  • پودر زنجفیل: نصف ق چ
  • فلفل سیاه یا سفید: ۵ دانه
  • میخک: ۳ عدد (اختیاری)
  • رازیانه: چند عدد (اختیاری)
  • ستاره انیس: ۱ عدد (اختیاری)
  • شیرین کننده: (اختیاری)

طرز تهیه چای ماسالا

  • شیر و آب رو توی ظرفی ریخته و روی حرارت میذاریم تا زمانی که یه قل کوچولو اطراف ظرف ببینیم. حرارت رو کمتر میکنیم و اجازه میدیم یه قل خیلی کوچولو روی سطح شیر دیده بشه. ادویه ها رو توش میریزیم.
  • اگر شما تمایل دارید طعم و عطر ادویه ها قوی‌تر باشن بهتره همه رو توی هاون بکوبید و یا حتی اندکی توی تابه و روی حرارت بو بدید و وقتی بوش بلند شد بریزید توی شیر.
  • جهت سهولت کار می‌تونید از تی بگ استفاده کنید. می‌تونید به جای تی بگ از یک قاشق غذا خوری چای استفاده کنید. چای با حرارت ملایم توی شیر میجوشه و عطر، طعم و رنگش رو به شیر میده و بعدا هم از صافی رد نخواهد شد.
  • راه حل دیگه اینه که شما چای رو توی قوری دم کرده و چای دم شده رو به شیر اضافه کنید. به این صورت شما باید اون نصف لیوان آبی که در رسپی هست رو با این چای دم کرده جایگزین کنید.
5/5 (1 نظر)
پسندیدن :
1 0
بازدید:
65
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
نوشیدنی بستنی آبمیوه

دیدگاهتان را بنویسید