طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه حلوای خاص و سنتی دو رنگ مجلسی

طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه حلوای خاص و سنتی دو رنگ مجلسی

طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه حلوای خاص و سنتی دو رنگ مجلسی

حالت شب

کاسترد یه حلوا با مزه بهشتی و خیلی خوشمزه که شبیه مسقطی هم هست. این حلوای خوشمزه را اغلب در ماه مبارک رمضان پخت و آشپزی میکنند و مشهور به این ماه عزیز است. با ما همراه باشید با طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه مجلسی. این حلوا را هم به صورت دو رنگ و هم تک رنگ میتوانید تهیه نمایید.

تنها تفاوتی که در تهیه حلوا کاسترد دارد این است که به نصف مواد پودر کاکائو اضافه میشود و نصف مواد را با رنگ اصلی تهیه می نمایند و بعد از اماده شدن مواد مخلوط شده با کاکائو را اضافه میکنند تا لایه لایه شود و با پودر نارگیل و یا گردو و پسته تزیین می گردد.

تعداد نفرات:
۴-۶ نفر
آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۲۵ دقیقه
زمان کل:
۳۵ دقیقه

مواد لازم

  • پودر کاسترد:۳/۴ لیوان (سه ‌چهارم)
  • آب:۱/۵لیوان
  • کره یا مارگارین یا روغن مایع:۵۰ گرم
  • مغز یا مغزیجات خرد شده: دلخواه
  • شربت:
  • شکر: ۱ و ۱/۴ لیوان (یک‌ و یک ‌چهارم)
  • آب: ۲/۳ لیوان (دوسوم)
  • پودر هل: ۱ ق چ
  • گلاب: ۲ ق غ

طرز تهیه حلوای کاسترد

تهیه شربت برای حلوا کاسترد
تهیه شربت برای حلوا کاسترد

اول شربت رو درست کنید. شکر و آب رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه، بعد پودر هل و گلاب رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

اضافه کردن پودر کاسترد
اضافه کردن پودر کاسترد

کاسترد و آب رو روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا بوی خامیش بره، به غلظت برسه و کمی از فرنی سفت ‌تر بشه.

اضافه کردن شربت به خمیر برای طرز تهیه حلوا کاسترد
اضافه کردن شربت به خمیر برای تهیه حلوا کاسترد

شربت گرم رو تو ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست بشه (حدود یه ربع).

مخلوط زدن مواد برای طرز تهیه حلوا کاسترد
مخلوط زدن مواد برای طرز تهیه حلوا کاسترد
اضافه کردن کره یا مارگارین به مخلوط حلوای کاسترد
اضافه کردن کره یا مارگارین به مخلوط حلوای کاسترد

حالا کره یا مارگارین یا روغن مایع رو ریخته و مخلوط کنید (حدود پنج دقیقه).

اضافه کردن مغز ها برای طرز تهیه حلوا کاسترد
اضافه کردن مغز ها برای طرز تهیه حلوا کاسترد

در آخر مغز یا مغزیجات خرد شده رو ریخته و بعد از حدود پنج دقیقه، حرارت رو خاموش کنید.

ریختن مواد در قالب گیر برای تهیه حلوا کاسترد
ریختن مواد در قالب گیر برای تهیه حلوا کاسترد
قالب بندی و تزیین حلوای کاسترد
قالب بندی و تزیین حلوای کاسترد

همینجوری داغ داغ داخل ظرف مناسب بریزید، یا داخل قالب سیلیکونی و یا حتی قالب های ژله، و وقتی کمی از حرارت اولیه افتاد، حدود یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودشو بگیره. بعد یا به دلخواه برش یا کاتر بزنید یا از قالب خارج کنید و به شکل قالبی سرو کنید. خیلی هم راحت از ظرف یا قالب جدا میشه.

5/5 (1 نظر)
پسندیدن :
1 0
بازدید:
76
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزکیک ‌و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید