طرز تهیه شیرینی مربایی مارمالادی خانگی خوشمزه با دستور پخت اسان در خانه

طرز تهیه شیرینی مربایی

طرز تهیه شیرینی مربایی مارمالادی خانگی خوشمزه با دستور پخت اسان در خانه

حالت شب

شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی شیرینی سنتی و بین الملی است که در ایران آن را با نام بومی شیرینی کرمانی یا مشهدی یا در خارج از کشور به شیرینی آلمانی می شناسند. طرز تهیه و دستور پخت این شیرینی خانگی و قنادی خوشمزه بسیار اسان است که ما روش تهیه آن در خانه را آموزش میدهیم. این شیرینی شباهت زیادی به شیرینی دادلی دارد.

دستور پخت شیرینی مربایی
دستور پخت شیرینی مربایی
تعداد نفرات:
۲ تا ۴ نفر
آماده سازی:
۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۱۵ دقیقه
زمان کل:
۴۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه شیرینی
مواد لازم برای تهیه شیرینی

مواد لازم

  • آرد:۶۰۰ گرم
  • پودر قند:۱۰۰ گرم
  • کره یا روغن جامد:۳۰۰ گرم
  • شربت بار:۶۰ گرم
  • شیر:۱/۴ پيمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ:۲عدد

طرز تهیه شیرینی مربایی

طرز تهیه شیرینی مربایی
طرز تهیه شیرینی مربایی

ابتدا کره ها را با پودر قند یا پودر شکر ۵ دقیقه با هم زن میزنیم تا پوک و خامه ای شود. طرز تهیه ژله رنگین کمان را نیز یاد بگیرید.

اضافه کردن زره تخم مرغ برای شیرینی مربایی مارمالادی
اضافه کردن زره تخم مرغ برای شیرینی مربایی مارمالادی

۲ عددزرده تخم مرغ را با شربت باربه جای شربت بار میتوانید کمی به عسل آب بزنیدوبه جای شربت بار استفاده کنید کمی با هم زن بزنید.

اضافه کردن وانیل و شیر به شیرینی مربایی
اضافه کردن وانیل و شیر به شیرینی مربایی

وانیل و شیر ارد را کم کم اضافه میکنیم و با دور کند هم زن میزنیم احتیاجی به زیاد هم زدن ندارد در حد مخلوط شدن کافی است.

استراحت دادن خمیر شیرینی
استراحت دادن خمیر شیرینی

خمیر را درون ظرفی ریخته و با مشما کاور میکنیم و یکساعت درون یخچال میگذاريم.

خمیر شیرینی
خمیر شیرینی

سینی که ميخواهيم خمیر را در آن پهن کنيم اول با مشما کاور میکنیم و بعد خمیر را روش ميگذاريم و یک لایه دیگر مشما روش میکشیم.

پهن کردن خمیر شیرینی مربایی
پهن کردن خمیر شیرینی مربایی

چون خمیر چرب و لطیف است زیر و روش را با مشما کاور کنید تا راحت وردنه بکشید و. ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

قالب بندی شیرینی مارمالادی
قالب بندی شیرینی مارمالادی

مشمای روی خمیر را برداشته و قالب بزنید و برای وسط شیرینی میتوانید با ماسوره سوراخ ایجاد کنید و داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم به مدت ۱۵ دقیقه پخت کنید و حتما در طبقه وسط قرار دهید.

اضافه کردن مربای میکس به شیرینی
اضافه کردن مربای میکس به شیرینی

قتی شيرينها سرد شدن پشت شيرينها رو مربای میکس شده (هر مربایی که دوست دارید ) می ریزیم و روش بیسکویت می گذاریم.

اضافه کردن شربت بار به شیرینی
اضافه کردن شربت بار به شیرینی

روی شیرینی را با شربت بار یا عسلی که با یه کمی آب مخلوط کردیم با برس روی شیرینی ها می کشید و با پودر پسته و هر …تزیین کنید.

اضافه کردن پسته به شیرینی مربایی
اضافه کردن پسته به شیرینی مربایی

شیرینی مربایی اگر یکی دو روز بماند خوش طعم تر میشود و اگر میخواهید مدت زیادی نگهداری کنید میتوانید فریز کنید .

5/5 (3 نظر)
پسندیدن :
2 0
بازدید:
68
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزکیک ‌و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *