طرز تهیه شیرینی مربایی مارمالادی خانگی خوشمزه با دستور پخت اسان در خانه
شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی شیرینی سنتی و بین الملی است که در ایران آن را با نام بومی شیرینی کرمانی یا مشهدی یا در خارج از کشور به شیرینی آلمانی می شناسند. طرز تهیه و دستور پخت این شیرینی خانگی و قنادی خوشمزه بسیار اسان است که ما روش تهیه آن در خانه را آموزش میدهیم. این شیرینی شباهت زیادی به شیرینی دادلی دارد.
مواد لازم
- آرد:۶۰۰ گرم
- پودر قند:۱۰۰ گرم
- کره یا روغن جامد:۳۰۰ گرم
- شربت بار:۶۰ گرم
- شیر:۱/۴ پيمانه
- وانیل: نصف قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ:۲عدد
طرز تهیه شیرینی مربایی
ابتدا کره ها را با پودر قند یا پودر شکر ۵ دقیقه با هم زن میزنیم تا پوک و خامه ای شود. طرز تهیه ژله رنگین کمان را نیز یاد بگیرید.
۲ عددزرده تخم مرغ را با شربت باربه جای شربت بار میتوانید کمی به عسل آب بزنیدوبه جای شربت بار استفاده کنید کمی با هم زن بزنید.
وانیل و شیر ارد را کم کم اضافه میکنیم و با دور کند هم زن میزنیم احتیاجی به زیاد هم زدن ندارد در حد مخلوط شدن کافی است.
خمیر را درون ظرفی ریخته و با مشما کاور میکنیم و یکساعت درون یخچال میگذاريم.
سینی که ميخواهيم خمیر را در آن پهن کنيم اول با مشما کاور میکنیم و بعد خمیر را روش ميگذاريم و یک لایه دیگر مشما روش میکشیم.
چون خمیر چرب و لطیف است زیر و روش را با مشما کاور کنید تا راحت وردنه بکشید و. ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
مشمای روی خمیر را برداشته و قالب بزنید و برای وسط شیرینی میتوانید با ماسوره سوراخ ایجاد کنید و داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم به مدت ۱۵ دقیقه پخت کنید و حتما در طبقه وسط قرار دهید.
قتی شيرينها سرد شدن پشت شيرينها رو مربای میکس شده (هر مربایی که دوست دارید ) می ریزیم و روش بیسکویت می گذاریم.
روی شیرینی را با شربت بار یا عسلی که با یه کمی آب مخلوط کردیم با برس روی شیرینی ها می کشید و با پودر پسته و هر …تزیین کنید.
شیرینی مربایی اگر یکی دو روز بماند خوش طعم تر میشود و اگر میخواهید مدت زیادی نگهداری کنید میتوانید فریز کنید .