طرز تهیه شیرینی کشمشی

دستور پخت شیرینی کشمشی ترد و خوشمزه نرم

طرز تهیه شیرینی کشمشی

حالت شب

یکی از کیک و شیرینی های خوشمزه که در کشورمان اغلب در انواع شیرینی فروش ها وجود دارد؛ شیرینی کشمشی هست که ما به شما آموزش کامل و طرز تهیه این شیرینی خوشمزه، نرم‌ و لذیذ را داده ایم.

تعداد نفرات:
۶
زمان آماده سازی:
۱۰
زمان پخت:
۵۵
زمان کل:
۱ ساعت و ۵ دقیقه

مواد لازم شیرینی

  • ارد: ۲۹۰ گرم
  • كره: ۱۵۰ گرم
  • پودر قند: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ كامل: ۲عدد
  • وانيل: نصف ق چ
  • كشمش: ۱۰۰گرم
طرز تهیه شیرینی کشمشی
طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

  • كره رو بذارين تو دماي محيط تا نرم شه و بعد با پودر قند حسابي با همزن بزنين تا خوب پف كنه( حدود پنج دقيقه )بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه كنيد يعني بعد از اضافه كردن اولين تخم مرغ اجازه بدين يه دقيقه با بقيه مواد مخلوط شه ( با همزن ) بعد دومي رو اضافه كنيد و باز با همزن بزنين.
  • وانيل رو بريزين و بعد در چند مرحله ارد رو، بعد از اضافه كردن ارد اروم با ليسك هم بزنين تا خوب مخلوط شن ، در اخر كشمش رو بريزين و موادتون رو تو قيف بدون ماسوره و با فاصله روي كاغذ روغني ( بدون چرب كردن ) داخل سيني فر قرار بدين.
  • برای تهیه یک شیرینی کشمشی خوشمزه بايد حواستون باشه مواد نبايد بصورت پهن روي كاغذ قرار بگيرن و بايد بصورت قلمبه باشن ، چون توي فر خودش پهن ميشه در اخر روشون پودر قند الك كنين ( براي اينكه سطح شيريني ترك بخوره ) …
  • توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٧٠ كه براي من حدود يه ربع زمان برد … از ده دقيقه به بعد چك كنيد بايد كمي پهن بشن ، سطحشون ترك برداره و زيرشون كمي تغيير رنگ بده … اين ميزان حدود چهل تا شیرینی میده.

نوش جان کنید و از این خوراک خوشمزه لذت ببرید.

4.9/5 (25 نظر)
پسندیدن :
16 3
بازدید:
1349
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزکیک ‌و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید