طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه و مجلسی

حالت شب

مرصع پلو یکی از خوشمزه ترین پلو هایی است که میتوان در مهمونی ها و مجالس آن را پخت کرد و از مهمون های خاص پذایرایی کرد که این غذای خوشمزه با مرغ بهتر میشود مرصع پلو به خاطر زیبایی خاصی که در تزئین دارد به جواهر پلو نیز معروف است که ما در این بخش با طرز تهیه مرصع پلو با شما هستیم با ما همراه باشید.
طرزتهیه پلو بندری با تن ماهی
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

تعداد نفرات:
۶ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۶۰ دقیقه
زمان کل:
۱ ساعت و ۲۰ دقیقه

مواد لازم

  • ۶ پیمانه برنج برای طرز تهیه مرصع پلو
  • ۱ عدد مرغ پاک کرده
  • ۱ پیمانه خلال هویج
  • ۱۰۰ گرم خلال بادام
  • ۱۰۰ گرم خلال پسته
  • ۱ پیمانه کشمش
  • ۱ پیمانه زرشک
  • به میزان لازم زعفران
  • منظور از پیمانه، ۱ عدد پیمانه پلوپز می باشد

طرز تهیه مرصع پلو

  • در مرحله اول برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. 
  • بعد گوشت مرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم.
  • بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم.
  • خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، ندارد.
5/5 (2 نظر)
پسندیدن :
2 0
بازدید:
27
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پلوها و چلوها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *