طرز تهیه خورشت آلو اسفناج شیک و مجلسی غلیظ + دستور آشپزی

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج شیک و مجلسی غلیظ + دستور آشپزی

طرز تهیه خورشت الو اسفناج شیک و مجلسی غلیظ + دستور آشپزی

حالت شب

آلو یکی از میوه های خوشمزه ای است که در اغلب مناطق کشور به فراوانی یافت میشود. شما با الو و اسفناج میتوانید یک خورشت خوشمزه اشپزی کنید و در مجالس خود سرو کنید. خورشت آلو واسفناج یکی از معروفترین غذاهای سنتی رستوران های کشورمان است که طعم و لذت فراموش نشدنی را دارد.

تعداد نفرات:
۴-۶ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۱ ساعت
زمان کل:
۱ ساعت و ۲۰ دقیقه

مواد لازم

  • اسفناج ٦٠٠ گرم
  • الو بخارا : ٦ عدد
  • پیاز : یک عدد
  • شمبلیله خشک : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
  • روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت : به مقدار کافی

همچنین شما برای خوشمزه تر شدن خورشت آلو و اسفناج می توانید تکه های گوشت را نیز به دستور پخت خود اضافه نمایید.

طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج

  • سبزي رو با روغن تفت بديد تا تغيير رنگ بده. طرز تهیه لازانیا را نیز یاد بگیرید.
  • پياز رو نگيني خورد كنيد و وقتي از خامي درامد گوشت را اضافه كنيد و خوب سرخ كنيد.
  • در ادامه تهیه خورشت آلو و اسفناج بعد زردچوبه و نمك و فلفل قرمز رو اضافه كرده و تفت دهيد سپس شنبليله خشك را اضافه كرده و تا زماني تفت دهيد كه بوي عطرش بلند شود
  • سبزي سرخ شده را ريخته و بهم بزنيد در نهايت اب جوش كتري را اضافه كرد و الوبخارا را در خورشت بياندازيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم گوشت بپزد.
  • بگذاريد خورشت با حرارت ملايم جا بيافتد.

نکات دستور پخت خورشت الو اسفناج :

  1. حتما اب جوش به خورش اضاف شود و انقدر اب همان ابتداي كار اضاف كنيد كه تا اخر كار نيازي به اضافه كردن اب نباشد اگر احيانا اب كم ريختيد و زمان پخت متوجه شديد به هيچ عنوان اب لوله اصاف نكنيد و بازهم از اب جوش استفاده كنيد چون روي طعم و مزه بسيار موثر است.
  2. خورشت بايد با حرارت كم پخته شود تا خوب جا افتاده شود.
5/5 (2 نظر)
پسندیدن :
2 0
بازدید:
350
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پلوها و چلوها

دیدگاهتان را بنویسید