طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خانگی با دستور آماده کردن ساده و فوری

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خانگی با دستور آماده کردن ساده و فوری

طرز تهیه سالاد تبوله خانگی لبنانی با دستور آماده کردن ساده و فوری

حالت شب

تبوله یک سالاد عربی است که مخصوص کشور لبنان و کشورهای عربی است و همچنین بیشتر در کنار غذاهای کبابی روی برگ کاهو سرو میشود و بسیار خوشمزه است. اغلب در آشپزخانه های سنتی که غذاهای سنتی آشپزی میکنند این سالاد رو میشه دید. این سالاد بسیار مقوی است.

سالاد تبوله یک سالاد رژیمی مقوی نیز به شمار می رود که اغلب کسانی که دنبال یک سالاد رژیمی هستند این سالاد رو انتخاب میکنند.

تبوله را در اغلب کشورهای عربی مانند سوریه فلسطین و لبنان میتوانید به وفور ببینید. این سالاد دستور دشواری ندارد و با کمی دقت میتوانید یک سالاد خاص را تهیه کنید.

تعداد نفرات:
۲ نفر
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۱۰ دقیقه
زمان کل:
۲۵ دقیقه

مواد لازم

  • خیار:۱ عدد
  • بلغور گندم:۱/۲ لیوان
  • پیازچه:۱/۲ لیوان
  • جعفری:۱/۵ لیوان
  • نعناع: نصف لیوان
  • آب جوش:۳/۴ لیوان
  • گوجه فرنگی:۲ عدد
  • آبلیمو:۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون:۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه:به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد تبوله

  • ابتدا بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کاملا بخورد بلغورها برود و بعد آب جوش روی آن می ریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه همین طور بماند.
  • سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری و نعنا را می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم و خیار را به صورت مربع های کوچکی خرد میکنیم . طرز تهیه خوراک سبزیجات مدیترانه ای را نیز یاد بگیرید.
  • در ادامه تهیه سالاد تبوله ، گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و ریز خرد می کنیم. سپس سلفون را از روی بلغورها برمی داریم و آب اضافه آن را بیرون می ریزیم و آبکش می کنیم و در ظرف سالاد خوری می ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
  • و مخلوط می کنیم و زیتون باقی مانده را روی مواد می ریزیم و نمک،فلفل سیاه،آبلیمو روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست و طعم دار شوند.

سالاد تبوله یکی از مقویترین سالاد ها به حساب می آید که اغلب در انواه رستوران های جهانی تهیه و ارائه میشود.

5/5 (2 نظر)
پسندیدن :
1 0
بازدید:
57
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزسالاد ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *