طرز تهیه سوپ جو و مرغ خوشمزه

سوپ جو و مرغ

طرز تهیه سوپ جو و مرغ خوشمزه

حالت شب

سوپ جو و مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی هست که اغلب در مهمانی ها و مجالس به چشم میخورد. درست کردن این غذای لذیذ کار چندان دشواری نیست ولی دارای فون و فت آشپزی است که ما در ادامه به آن پرداخته ایم با ما همراه باشید.

تعداد نفرات:
۴
زمان آماده سازی:
۱۵
دقیقه
زمان پخت:
۴۵
دقیقه
زمان کل:
۱
ساعت

مواد لازم

  • سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲ تکه بزرگ
  • آب مرغ: ۲ پیمانه
  • جو: ۱ پیمانه
  • هویج بزرگ مکعبی خورد شده: ۲ عدد
  • پیاز درشت: ۱ عدد
  • سبزی تازه خورد شده : ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه ای خلالی: ۱ عدد
  • رب: ۳ قاشق غذاخوری سرپر
  • زرشک: ۱ سوم پیمانه
  • رشته سوپ: به مقدار لازم
  • ادویه های خاص برای سوپ جو : پاپریکا، کاری، پودر آویشن، زردچوبه و کمی ادویه مرغ، نمک
  • جعفری برای تزئین سوپ : به مقدار نیاز

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه

  • ابتدا پیازهای مکعبی رو تا طلایی میشن سرخ میکنیم،تمام ادویه ها رو اضافه میکنیم و با پیازها تفت میدیم.
  • جو رو اضافه میکنیم و حدود پنج دقیقه با پیاز تفت میدیم(من جو رو یک ساعت قبل پخت خیس میکنم).
  • دو پیمانه آبجوش میریزم و حدود نیم ساعت با شعله کم پخت میکنم.
  • در این زمان میتونید هویج و فلفل دلمه ای رو خرد کنید.
  • هویج رو اضافه کرده و دوباره زمان میدیم تا با جو بپزه.
  • کمی بعد از هویج فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.
  • رب رو با کمی روغن جداگانه سرخ میکنم و بعد پخت کامل هویج اضافه میکنم،بعد گذشت پنج دقیقه سبزی و نمک و رشته رو میریزم.
  • مرغ ریش شده و آب مرغ رو همزمان میریزم…
  • بعد از قلقل کردن آخر کار آب لیموی تازه و زرشک رو اضًافه میکنیم…

گرم گرم این سوپ جو را میل کنید و با چند عدد جعفری و گشنیز تازه تزئین کنید. امیدواریم از این آموزش آشپزی لذت کافی را برده باشید.

5/5 (20 نظر)
پسندیدن :
10 0
بازدید:
546
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزسوپ و آش

همه نظرات

دیدگاهتان را بنویسید