طرز تهیه آش دندونی برای دندون بچه مخصوص تهرانی و تبریزی دیشلیق + دستور پخت سنتی

طرز تهیه آش دندونی برای دندون بچه مخصوص تهرانی و تبریزی دیشلیق + دستور پخت سنتی

طرز تهیه آش دندونی برای دندون بچه مخصوص تهرانی و تبریزی

حالت شب

یکی از رسومات ما ایرانی پخت آش دندونی واسه بچه هایی است که تازه دندون در آوردن که معمولا همه زن های ایرانی این اش خوشمزه رو آشپزی میکنن. ما در این قسمت به طرز تهیه آش دندونی تهرانی تبریزی دیشلیق سنتی می پردازیم. طرز تهیه خوراک سبزیجات مدیترانه ای را نیز یاد بگیرید.

تعداد نفرات:
۴-۶ نفر
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۴۰ دقیقه
زمان کل:
۵۵ دقیقه

مواد لازم

  • گندم پوست کنده:۱ پیمانه
  • جو:۱/۲ پیمانه
  • نخود:۱/۲ پیمانه
  • لوبیا قرمز: ۱/۴ پیمانه
  • لوبیا چیتی:۱/۴ پیمانه
  • پیاز:۲ عدد
  • آب قلم:۱ لیتر
  • گوشت:به مقدار دلخواه
  • آرد:۴ ق غ
  • نمک و فلفل:به مقدار لازم

طرز تهیه آش دندونی دیشلق

  • گندم،جو و نخود و لوبیاها را بشویید و از شب قبل خیس کنید. چند بار آب آن را عوض کنید تا باد حبوبات گرفته شود. طرز تهیه آش رشته را نیز فرا بگیرید.
  • پیاز را خُرد کنید و تفت دهید و گوشت را نیز تفت داده.
  • دو تا سه لیتر آب را به جوش آورید و گندم و جو حبوبات را به آن بیفزایید. حدود ۲ ساعت روی حرارت بجوشانید تا نرم شوند.
  • آب قلم را اضافه کنید و گوشت هارا خارج کرده ریش ریش کنید و مجددا به قابلمه برگردانید.
  • آرد و آب سرد را مخلوط کنید و بیافزایید.
  • نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید و آش را با حرارت متوسط بجوشانید تا کاملا غلیظ شود و جا بیفتد. در صورت دلخواه با پیاز داغ و دارچین و روغن تزیین کنید.

منظور از پیمانه،پیمانه پلوپز است. امیدواریم از این دستور تهیه آش دندونی لذت برده باشید. شاید به نظر خیلی ها پخت چنین آش لذیذی کار سختی باشه ولی با این طرز تهیه شما هم یک دستور پخت جادویی را خواهید داشت.

5/5 (4 نظر)
پسندیدن :
2 0
بازدید:
42
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
سوپ و آش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *