طرز تهیه آبگوشت سنتی لپه آذربایجان ( لپلی آبگوشت )

طرز تهیه آبگوشت سنتی لپه آذربایجان ( لپلی آبگوشت )

طرز تهیه آبگوشت سنتی لپه آذربایجان ( لپلی آبگوشت )

حالت شب

آبگوشت یکی از پرطرفدارترین غذاهای ما ایرانی هاست که این غذای سنتی بسیار خوشمزه و مقوی میباشد که دستور پخت های متفاوتی برای این غذا وجود دارد که آبگوشت لپه یکی از این دستور پخت ها است مه برای شما آموزش خواهیم داد با ما باشید با طرز تهیه آبگوشت سنتی لپه
طرز تهیه آبگوشت بزباش اصیل ایرانی
طرز تهیه خاگینه قاشقی خوشمزه با پف عالی

تعداد نفرات:
۷-۸ نفر
آماده سازی:
۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۲ ساعت
زمان کل:
۲ ساعت و ۲۰ دقیقه

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی با استخوان =۱ کیلو (یا گوشت گردن بدون استخوان)
  • دنبه= ۳۰۰ گرم
  • لپه =یک فنجان سرخالی
  • پیاز متوسط =یک عدد
  • مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
  • آب گوجه فرنگی= یک فنجان
  • رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی= ۵ عدد
  • نمک و فلفل =به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت سنتی لپه

  • در مرحله اول گوشت و دنبه را پس از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید تا طلایی شود و یک پیاز داغ عالی بدست آید.
  • سپس لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. بعد مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
  • در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.
5/5 (2 نظر)
پسندیدن :
1 0
بازدید:
51
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
غذای سنتی

دیدگاهتان را بنویسید