طرز تهیه خاگینه قاشقی خوشمزه با پف عالی

طرز تهیه خاگینه قاشقی خوشمزه با پف عالی

طرز تهیه خاگینه قاشقی خوشمزه با پف عالی

حالت شب

خاگینه یکی از خوشمزه ترین صبحانه ها و میان وعده های عالی و مقوی میباشد که بیشتر در تبریز به غذای سنتی پخت میشود این غذای مقوی چندین دستور پخت متفاوت دارد که ما در این بخش با بهترین روش پخت برای شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید در اشپزی بیکوک با طرز تهیه خاگینه قاشقی
تعداد این خاگینه ۲۰ عدد میباشد

تعداد نفرات:
۴-۵ نفر
آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۱۵ دقیقه
زمان کل:
۲۵ دقیقه

مواد لازم

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)
  • آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
  • وانیل ۱/۴ ق چ
  • بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
  • زعفران به دلخواه
  • برای شربت : شکر یک لیوان ، آب نصف لیوان ، گلاب ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل نصف ق چ

طرز تهیه خاگینه قاشقی

  • برای تهیه شربت آب و شکر را روی حرارت قرار داده و میگذاریم تا ذرات شکر حل شود. در این مدت اصلا قاشقی به شکر نزنید و بگذارید تا خود حل شودبعد از حل شدن شکر و بجوش امدن گلاب و زعفران و هل اضافه کنید و ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارید.
  • درون کاسه ای تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی هم زدم . بیکینگ پودر و ماست را با هم ترکیب و داخل تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید.
  • آرد را هم الک کرده و ریخته و مخلوط میکنیم. اگر خواستید می توانید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزید.
  • تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن ریخته و میگذاریم گرم بشود و بعد با قاشق از مواد ریخته و سرخ میکینم روی حرارت ملایم . یه طرف سرخ شد طرف دیگه را برمیگردانیم سرخ بشه و بعد داخل یه صافی میریزیم.
  • خاگینه ها وقتی از دما افتاد داخل شربت ولرم (شربت هم داغ و خیلی سرد نباشه) میندازیم. دمای شربت و حرارت خاگینه مهمه اینکه خاگینه تون خیلی نرم نشود .
  • اگر میخواهید که غذاتون زیاد شیرین نشود زود از شربت بیرون بیاورید. اما خاگینه بدون شربت و یا این چیزها خالی بی مزه میباشد.
5/5 (4 نظر)
پسندیدن :
3 0
بازدید:
97
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزغذای سنتی

دیدگاهتان را بنویسید