طرز تهیه فلفل دلمه‌ ای شکم پر خوشمزه درون فر

طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر یا دلمه فلفل

طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر خوشمزه درون فر

حالت شب

فلفل دلمه‌ای شکم پر یکی از غذاهای سنتی جالب و خوشمزه و ما ایرانی ها است که به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی نیز میتوان آن را پخت کرد ک این غذا شباهت زیادی به به دلمه فلفل دلمه ای دارد که طرز پخت این یکمی متفاوت میباشد که با چتد فوت کوزه گری برای شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید با طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر
طرز تهیه آبگوشت سنتی لپه آذربایجان ( لپلی آبگوشت )
طرز تهیه خاگینه قاشقی

تعداد نفرات:
۶ نفر
آماده سازی:
۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۱ ساعت
زمان کل:
۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم

  • فلفل دلمه ۶ عدد
  • نمک و فلفل
  • زردچوبه
  • گوشت ۴۰۰ گرم
  • قارچ خرد شده
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه ۵۰۰ گرم
  • برنج ۱ پیمانه
  • پنیر چدار خرد شده
  • روغن ۲ قاشق
  • رب گوجه فرنگی

طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر

  • در مرحله اول فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنیدتا گرم شود سپس در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت آب بریزید و بذارید تا آب به جوش بیاد و کمی نمک اضافه کنید.
  • فلفل ها را از قسمت سر بریده و دانه های آن را خارج کنید. فلفل را در آب جوش به مدت ۵ دقیقه قرار دهید و سپس آن را خارج نموده و کنار بگذارید.
  • پیاز را سرخ کنید گوشت را اضافه نموده و تا زمانی که گوشت سرخ شود، تفت دهید بعد قارچ را اضافه کنید و تفت بدید تا آبشو پس بده. روغن مواد را خارج کنید و کمی نمک و فلفل و رب به آن بزنید تا طعم بگیرد. گوجه فرنگی، برنج، نیم پیمانه آب اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا آب بجوش آید تا زمانی که برنج پخته شود.
  • همه مواد آماده شده را باهم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه نموده و به هم بزنید. مواد را داخل هر یک از فلفل ها بریزید و در ظرف مخصوص فر قرار دهید. روی مواد را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود.
5/5 (1 نظر)
پسندیدن :
1 0
بازدید:
38
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
غذای سنتی

دیدگاهتان را بنویسید