طرز تهیه دلمه سیب زمینی خوشمزه

طرز تهیه دلمه سیب زمینی خوشمزه

طرز تهیه دلمه سیب زمینی خوشمزه

حالت شب

دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ما ایرانی ها است که تو همه خونه ها پخت میشه که انواع مختلفی از دلمه ها وجود دارد که ما در این بخش با طرز تهیه دلمه سیب زمینی با شما هستیم که به بهترین روش و دستور پخت آسان برای شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
همچنیم طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی و طرز تهیه دلمه بادمجان را میتوانید در این بخش ببیند و از پخت این غذای خوشمزه لذت ببرید.

تعداد نفرات:
۴ نفر
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۵۰ دقیقه

مواد لازم

  • ۴ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • حدود ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله( جایگزین مرغ یا سویا )
  • نصف استکان برنج
  • کمی جعفری خرد شده
  • نمک ، فلفل سیاه ، ادویه های دیگر طبق ذائقه خودتان میتوانید اضافه کنید
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • رب فلفل و رب گوجه فرنگی از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
  • گوجه فرنگی و فلفل برای روی دلمه
  • برای سس:
  • حدود ۱٫۵ لیوان آب
  • حدود ۱ قاشق مرباخوری رب
  • نمک ، فلفل سیاه و یک ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه دلمه سیب زمینی

  • در مرحله اول پوست سیب زمینی را بکنید و از وسط نصف کنید و بشویید اگر سیب زمینی شما کوچک است نیاز به نصف کردن نیست. داخل سیب زمینی را خالی کنید قسمتهایی که بیرون می آورید را بیرون نریزید میتوانید برای درست کردن چوربا استفاده کنید.
  • مواد داخل را آماده کنید پیاز خرد شده ، گوشت چرخ کرده، نصف استکان برنج (از قبل خیس کنید) ، جعفری ، رب فلفل و گوجه ، کره ، روغن زیتون ، نمک و ادویه های دلخواه را اضافه کنید و ورز بدید.
  • سیب زمینی ها را با مواد آماده شده پر کنید چون برنج ها خام است موقع پخت حجم مواد زیاد میشود خیلی پر نکنید کمی سرخالی بماند. سپس روی مواد گوجه فرنگی و فلفل بذارید و داخل قابلمه بچینید.
  • مواد سس را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید مقدار آب حدودی گفته شده ، به اندازه ای باشد که از نصف سیب زمینی ها رد نشود چون اگر داخل آب زیاد بپزد خوشمزه نمیشود.
  • سس را کمی روی سیب زمینی ها و داخل ظرف بریزید و روی اجاق حدود ۲۵_۲۰ دقیقه روی اجاق بپزید سپس در قابلمه را بردارید و حدود ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید.(درجه ۲۰۰) بعد زا پخت داخل ظرف سرو بچینید و سس باقیمانده را روی دلمه ها بریزید و سرو کنید.
5/5 (3 نظر)
پسندیدن :
3 0
بازدید:
60
برچسب های مقاله:
دسته بندی مقاله ها:
پیشنهاد سرآشپزغذای سنتی

دیدگاهتان را بنویسید